Computers voor Leergeld

niet van toepassing

De stichting ondersteunt kinderen op een breed gebied: sport, cultuur, (school) excursies, vervoer (bus of fiets), en dus ook met digitale leermiddelen. “Nu meedoen is straks meetellen” is een van de slogans van Leergeld Nederland, waar Leergeld Twenterand onderdeel van is. De hulp is beschikbaar voor kinderen van 4 tot 18 jaar voor gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Nu het schooljaar eindigt en basisschoolkinderen overstappen naar het vervolgonderwijs maken ouders extra kosten. Voor sommige gezinnen kan Leergeld Twenterand dan bijspringen.

Tot nu toe heeft Leergeld Twenterand circa 100 kinderen per jaar kunnen helpen. Schroom dus niet om ook contact op te nemen, en dat kan eenvoudig. Bel naar 06-39743797 of mail naar info@leergeldtwenterand.nl. Een van de intermediairs van Leergeld Twenterand neemt dan contact met u op en komt dan eventueel bij u thuis om te overleggen over hoe de stichting kan ondersteunen.

Stichting Leergeld Twenterand kan helpen door donaties in natura vanuit het lokale bedrijfsleven, maar ook doordat de stichting vanuit de gemeente Twenterand, vanuit landelijke fondsen, en vanuit het lokale bedrijfsleven financieel ondersteund wordt. De stichting is uiteraard blij met al deze hulp, het garandeert de continuïteit van Leergeld Twenterand en daarmee ook de hulp aan kinderen uit Twenterand.

Excite ICT vindt Stichting Leergeld een nobel initiatief en gelooft in de impact van equality: van kansarm naar kansrijk!