Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of een bijdrage voor muziekles dan wel zwemles, zorgen voor vervoer (bus of fiets) of een bijdrage voor sportkleding of contributie van een vereniging. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger


Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Twenterand is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Op dit moment hebben wij verschillende vacatures, voornamelijk op het gebied van administratie en organisatie. Het bestuur vergadert 6 keer per jaar in voormalig schoolgebouw "De Linde" in Vroomshoop. Bel naar 06-39 74 37 97 voor meer informatie of mail naar info@leergeldtwenterand.nl.


Doe mee als donateur


Periodieke gift
Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld Twenterand. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een periodieke gift:

    1. Download de overeenkomst via deze link.
    2. Vul hem in en mail naar info@leergeldtwenterand.nl
Eenmalige gift

Je kunt eenvoudig een eenmalige gift geven door een donatie over te maken op rekeningnummer NL06 RABO 0338000909 ten name van Stichting Leergeld Twenterand, of doe hieronder een directe donatie via IDEAL.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte. Onze jaarverslagen zijn hier te vinden.

Directe donatie via IDEAL.

Via onderstaand formulier doet u snel en eenvoudig een donatie via IDEAL.


Doe mee als Partner / Sponsor

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Leergeld Twenterand is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06-39743797 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergeldtwenterand.nl.